کافئین موجود در نوشابه به عنوان یک تنگکنندهی عروق شناخته میشود که میتواند با گشاد شدن رگها در جریان میگرن مقابله کند.
محققان همچنین دریافتند که سطوح بالاتر B ۱۲ نیز اثراتی دارد که ممکن است بر شناخت تأثیر بگذارد.
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.
کارشناسان اشاره میکنند که برخی مواد غذایی مانند نان، سیب زمینی، ته دیگ، غلات و غذاهای برشته شده ممکن است حاوی مادهای به نام آکریل آمید باشند که در اثر فرآیندهای پخت وپز در دمای بالا (مثل سرخ کردن، برشته کردن، یا پخت طولانی) تشکیل میشود. آکریل آمید در واقع محصول واکنش شیمیایی بین قندها و اسید آمینه آسپاراژین در غذاهای نشاستهای است که به عنوان بخشی از "واکنش مایلارد" (عامل قهوهای شدن و ایجاد طعم) رخ میدهد.
مدیر روابط عمومی ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای اهواز در وضعیت «بسیار ناسالم» و «بنفش» خبر داد.
نوشیدن آب به صورت تدریجی و در مقادیر کم در طول روز، روش بهتری برای هیدراته نگه داشتن بدن است.
تخم شربتی، فیبر غذایی فوقالعادهای دارد و به همین دلیل برای گوارش و درمان بافتهای گوارشی عالی است.
افرادی که به گیاهان دارویی حساسیت دارند، ممکن است به مریم گلی نیز حساسیت داشته باشند و همچنین مریم گلی نباید بهعنوان یک درمان قطعی در نظر گرفته شود و بهتر است در چارچوب یک رژیم غذایی سالم مصرف شود.
تصور کنید صبح با فنجانی چای سبز روز را آغاز کنید، نوشیدنیای که قرنها در فرهنگهای شرقی برای سلامت ستایش شده است. پژوهشهای مدرن نشان میدهند چای سبز نهتنها انرژی میبخشد، بلکه قلب را تقویت کرده و مغز را فعال نگه میدارد.
فشار خون با دو عدد اندازهگیری میشود. عدد اول، که فشار خون سیستولیک یا حداکثر نامیده میشود، فشار خون در شریانهای شما را هنگام ضربان قلب اندازهگیری میکند. عدد دوم، که فشار خون دیاستولیک یا حداقل نامیده میشود، فشار خون را هنگام استراحت قلب بین ضربانها اندازهگیری میکند.