این دانه‌ها را بخورید و با فشار خون خداحافظی کنید

دانه‌های کنجد بسیار مغذی هستند، تنها ۱۰۰ گرم از این دانه‌ها می‌توانند ۵۷۳ کیلو کالری انرژی داشته باشند. همچنین حاوی تقریبا ۵۰ گرم چربی است که حدود ۸۵ درصد چربی‌های سالم هستند. این دانه‌ها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B۶، تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن و فسفر هستند.
این دانه‌ها را بخورید و با فشار خون خداحافظی کنید
کد خبر : ۴۴۱۳۲

دانه‌های کنجد، خاصیت‌های فراوانی برای سلامتی دارند، همچنین مصرف کنجد برای زیبایی پوست و مو بسیار مفید است و به درمان برخی از بیماری‌ها کمک شایانی می‌کند.

دانه‌های کنجد ممکن است که کوچک باشند، اما مزایای زیادی برای سلامتی دارند. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده است و یکی از قدیمی‌ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می‌شود. بسیار مقاوم است و میتواند در انواع شرایط آب و هوایی رشد کند. این دانه‌ها بسیار کوچک هستند، حدود ۲ میلیمتر عرض و ۳ تا ۴ میلی‌متر طول دارند.

خواص بی نظیر کنجد
در اصل آن‌ها بومی هند و قسمتی از آفریقا بوده اند، اکنون بسیاری از کشور‌های دیگر نیز آن‌ها را به خوبی کشت می‌کنند. اگر چه این دانه‌ها روغنی است، اما محتوای چربی آن‌ها تا حد زیادی سالم است به همین دلیل به عنوان یکی از روغن‌های سالم برای پخت و پز در سراسر جهان استفاده می‌شود. دانه‌های کنجد را می‌توان بدون پوست یا با پوست تهیه کرد. 

ارزش تهیه دانه‌های کنجد:
دانه‌های کنجد بسیار مغذی هستند، تنها ۱۰۰ گرم از این دانه‌ها می‌توانند ۵۷۳ کیلو کالری انرژی داشته باشند. همچنین حاوی تقریبا ۵۰ گرم چربی است که حدود ۸۵ درصد چربی‌های سالم هستند. این دانه‌ها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B۶، تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن و فسفر هستند. 

ارزش غذایی کنجد:
اول از همه کنجد حاوی سسامولین و سسامیناند، دو فنول مهم و مفید بر سلامت انسان است. این دو فنول به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند، به عنوان مثال سطح کلسترول و فشار خون را کاهش می‌دهد.

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند که جذب ویتامین E را افزایش می‌دهد و کبد را از آسیب‌های رادیکال محافظت می‌کند.

۲. دانه‌های کنجد یک منبع فوق‌العاده از مس هستند.
مس به عنوان یک ماده معدنی مهم به افرادی که دچار آرتریت روماتوئید هستند کمک می‌کند. همچنین یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان قوی است که علائم درد و تورم ناشی از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد. ۱۰۰ گرم از دانه‌های کنجد تازه، حدود ۴۳۵ درصد از مصرف روزانه مس را تامین می‌کند.

۳. دانه‌های کنجد مقدار زیادی از مواد معدنی را نیز دارد.

آهن (۱۸۲ درصد) که در درمان کم خونی توصیه می‌شود.
منگنز (۱۰۷ درصد) که دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.
کلسیم (۹۸ درصد) که باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود.
منیزیم (۸۸ درصد) که نه تنها از فعالیت ماهیچه‌های قلب حمایت می‌کند بلکه جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.
روی (۷۰ درصد) که سیستم ایمنی را تحریک می‌کند و به کاهش عفونت کمک می‌کند.
۴. سایر مواد مغذی مهم در دانه‌های کنجد عبارتند از:
تیامین (ویتامین B۱)
پیریدوکسین (ویتامین B۶)
نیاسین (ویتامین B۳)
فولات (ویتامین B۹)

تمام این ویتامین‌های B به بدن کمک می‌کند تا کربوهیدرات ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها را متابولیزه کند و آن‌ها را به انرژی تبدیل نماید.

۵. دانه‌های کنجد یک منبع خوب از فیتواسترول‌ها
ساختار شیمیایی فیتواسترول‌ها شبیه کلسترول است. همانطور که می‌تواند کلسترول را کاهش دهد از مشکلات مرتبط با قلب و عروق مانند فشار خون بالا و آترواسکلروز جلوگیری می‌کند، سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد و برخی از سرطان‌ها را از بین می‌برد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر