ترفند تشخیص گردو خوب از بد

با توجه به چند راه کار میتوان گردو خوب و درجه یک را تشخیص داد.
ترفند تشخیص گردو خوب از بد
کد خبر : ۴۴۱۹۱

برای اینکه متوجه شوید گردویی خوب و با کیفیت است یا خیر، فاکتور‌های زیر را باید در مورد آن امتحان کنید:

۱- توجه به عطر گردو: در هنگام خرید مغز گردو، تعدادی از گردو‌ها را بو کنید؛ اگر گردو عطر ماندگی یا غیر طبیعی می‌داد، این نشان از کهنگی یا کیفیت پایین آن گردو دارد.

۲- توجه به طعم گردو: برای این کار طعم تعدادی از گردو‌ها را امتحان کنید. گردوی تازه و مرغوب طعمی لذیذ و گس دارد؛ چنین گردویی نباید طعم ماندگی یا کپک بدهد و هم‌چنین زمانی که آن را می‌جوید، نباید در انتهای گلوی خود احساس تلخی زیاد یا سوزش کنید.

این نکته را در نظر بگیرید که معمولا عطر و طعم گردوی ایرانی از گردوی خارجی بیشتر و بهتر است.

۳- توجه به میزان چربی گردو: هر چه گردویی چرب‌تر باشد، این به معنای بهتر و مرغوب‌تر بودن آن است. برای تست میزان چربی گردو، آن را بین دو انگشت خود له کنید؛ با این کار با توجه به میزان روغنی که گردو پس می‌دهد، می‌توان میزان چرب بودن آن را متوجه شد.

۴- توجه به ظاهر گردو: در حالت کلی اگر گردویی خیلی تیره یا چروکیده باشد، این می‌تواند نشان‌دهنده پایین بودن کیفیت آن باشد، ولی نمی‌توان گفت هر گردوی تیره‌ای، کهنه و بی‌کیفیت است.

احتمالا با گردوی خورشتی آشنایی دارید؛ این گردو با وجود رنگ تیره‌ای که دارد، بعضا دارای طعم بهتر و چربی بالاتری نسبت به گردو‌های روشن‌تر و سفید است. علاوه بر این اکثر گردو‌های تویسرکان که مرغوب‌ترین و بهترین گردوی ایران محسوب می‌شوند، رنگ متمایل به زرد دارند.

نکته: از خرید گردویی که روی آن لکه زرد وجود دارد، خودداری کنید.

در مجموع سه فاکتور عطر، طعم و چربی گردو نسبت به ظاهر آن، بیشتر می‌توانند شما را در تشخیص گردوی مرغوب یاری دهند.

در بازار مواد غذایی قیمت یک کیلوگرم مغز گردو تویسرکان مبلغ۳۷۹،۰۰۰ تومان است این در حالیست که قیمت گردو درجه یک مخصوص فسنجان مبلغ ۶۱۲،۵۰۰ تومان اعلام شده است.

ترفند تشخیص گردو خوب از بد

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر