خطرات، باید‌ها و نباید‌ها در گرم کردن غذا با مایکروویو

مایکروویو مزایا و راحتی زیادی را ارائه می‌دهد، به طوری که تقریباً هیچ خانه‌ای در سراسر جهان نمی‌تواند بدون آن کار کند. همچنین دارای سابقه ایمنی عالی است، اما بسیاری در مورد خطرات پخت و پز و گرم کردن غذا با استفاده از مایکروویو تردید دارند.
خطرات، باید‌ها و نباید‌ها در گرم کردن غذا با مایکروویو
کد خبر : ۵۸۶۶۶

 کارشناسان توصیه می‌کنند به دلیل نحوه عملکرد اجاق‌های مایکروویو و ارتباط احتمالی آن با خطرات سرطان، مواد غذایی را در یک ظرف شیشه‌ای نگهداری کنید. به گزارش تشعشعات یونیزان مشابه آنچه در تلفن‌های همراه یافت می‌شود.

این نوع تابش معمولاً به اندازه کافی خوب نیست که بر ساختار DNA یا اتم‌ها تأثیر بگذارد، با این حال، قرار گرفتن در معرض سطوح بالای پرتو‌های غیریونیزان می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد.

مطالعات نشان می‌دهد که مایکروویو مواد مغذی را به خوبی حفظ می‌کند، اغلب بهتر از روش‌های دیگر مانند سرخ کردن، و خطرات استفاده از مایکروویو صرفاً به نوع ظرفی که غذا در آن گرم می‌شود بستگی دارد.

گرم کردن غذا در مایکروویو در ظرف پلاستیکی باعث ایجاد ترکیبات مختل کننده هورمونی مانند BPA می‌شود که در حین گرم شدن غذا را آلوده می‌کند. به جای گرم کردن غذا در ظرف پلاستیکی در مایکروویو، باید از ظرف شیشه‌ای استفاده کنید، زیرا BPA یا بیسفنول A، یک ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است.

گرم کردن غذا در مایکروویو در ظروف پلاستیکی با برخی از اثرات جدی سلامتی بر روی مغز یا غده پروستات در کودکان، نوزادان و جنین‌ها مرتبط است و تحقیقات همچنین ارتباط احتمالی بین فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را پیدا کرده است.

کارشناسان می‌گویند که آزمایش‌های زیادی در مورد گرم کردن مایعات یا غذا در ظروف پلاستیکی انجام شده است و توصیه می‌شود آن‌ها را در مایکروویو قرار ندهید.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر