چگونه تریاک به مهمترین محصول صادراتی ایران تبدیل شد ؟
انتخاب بین روغن کنجد و روغن زیتون بستگی به نیازها و ترجیحات شخصی شما دارد. هر دو نوع روغن دارای ویژگیها و فواید منحصر به فردی هستند:
روغن کنجد
غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده مفید (مانند اسید چرب امگا-۶ و امگا-۹) و آنتیاکسیدانهایی مانند سیاگماتول است.
روغن زیتون
غنی از اسیدهای چرب نامشبه و آنتیاکسیدانها مانند اسید چرب امگا-۳ و امگا-۶، ویتامین E و فنولیکها است.
در نهایت، هر دو روغن کنجد و روغن زیتون دارای فواید غذایی استواری هستند. انتخاب بین آنها بستگی به سلیقه شخصی، نوع غذایی که در حال طبخ آن هستید، و فواید خاصی که از هرکدام میخواهید داشته باشید دارد.