خواص عجیب وغریب پوست و تخم این میوه تابستانی

می‌توانید پوست خربزه را خشک نمایید. سپس آن را پودر نمایید. از جمله خواص پوست خربزه به صورت پودر شده در آشپزی است. پوست خربزه پودر شده می‌تواند به پخت گوشت سرعت ببخشد.
خواص عجیب وغریب پوست و تخم این میوه تابستانی
کد خبر : ۶۲۷۷۰

خربزه میوه تابستانی لذیذ و پر طرفداری است که خواص فراوانی دارد و از گوشت، تخم و پوست آن استفاده می‌شود. از جمله خواص پوست خربزه از بین بردن سنگ مثانه و انگل است.

خربزه گیاهی از تیره کدوییان و از میوه‌های تابستانی خوش طعم و محبوب است. خواص خربزه فراوان بوده و حاوی مواد مغذی از جمله کلسیم، فیبر، فسفر، پتاسیم و ویتامین‌های C و D و A است. اغلب افراد پس از خوردن خربزه پوست و تخم آن را دور می‌اندازند. در صورتی که اگر خواص تخم و پوست خربزه را بدانید، آن‌ها را نیز نگه داشته و از فوایدشان بهره‌مند خواهید شد.

خواص پوست خربزه چیست؟

  • پوست خربزه برای درمان و دفع سنگ مثانه تاثیر بسزایی دارد. برای این منظور می‌توان پوست خربزه را ابتدا خشک نمود و سپس دم کرد و دم کرده پوست خربزه را مورد استفاده قرار داد.‌
  • می‌توانید پوست خربزه را خشک نمایید. سپس آن را پودر نمایید. از جمله خواص پوست خربزه به صورت پودر شده در آشپزی است. پوست خربزه پودر شده می‌تواند به پخت گوشت سرعت ببخشد.
  • پوست خربزه به صورت پودر شده خاصیت ضد سرطانی دارد و می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری نماید.
  • از دیگر خواص پوست خربزه به صورت پودر شده ادرار آور بودن آن است.‌
  • می‌توانید پوست خربزه را به صورت پودر شده برای رفع گرفتگی‌های کبد مورد استفاده قرار دهید. پودر شده پوست خربزه گرفتگی‌های کبد را باز می‌کند و کارکرد کبد را بهبود می‌بخشد.
  • پوست خربزه به صورت پودر شده ضد انگل است و می‌تواند انگل‌ها را از بین ببرد.

خواص سایر قسمت‌های خربزه

خربزه آب فراوانی دارد. به این سبب می‌تواند برای خنک شدن و رفع گرمازدگی مفید باشد. خوردن خربزه به پوست صورت طراوت و تازگی می‌بخشد. ویتامین A موجود در خربزه به تجدید و ترمیم سلول‌های بدن کمک می‌کند.

خربزه با داشتن ویتامین C می‌تواند بدن را مقاوم کرده و از سرماخوردگی و بیماری‌ها پیشگیری نماید. همچنین ویتامین C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را خنثی کند. خربزه باعث رفع خستگی از طریق بالا بردن قند خون می‌شود.

خواص تخم خربزه

تخم خربزه به خاطر داشتن ویتامین E که ویتامین سلامت پوست و جوانی است، برای پوست مفید و مؤثر است. تخم خربزه همچنین حاوی ویتامین A است که پیشگیری کننده بیماری‌های چشم است. تخم خربزه می‌تواند کرم روده را از بین ببرد. همچنین خاصیت ملین بودن دارد و تب‌های شدید را پایین می‌آورد. تخم خربزه میل جنسی را افزایش می‌دهد. تخم خربزه همچنین می‌تواند کبد، کلیه و مثانه را پاک و سالم گرداند.

  • در صورت مصرف خربزه به میزان زیاد نفخ ایجاد می‌شود و نفخ می‌تواند موجب درد معده و روده شود.
  • افراط در مصرف خربزه برای طحال ضرر دارد.
    اگر خربزه پس از غذا مصرف شود، ممکن است موجب ایجاد اسهال و ورم روده شود.
  • کسانی که معده ضعیف دارند، در صورت مصرف خربزه کال در آن‌ها اسهال بروز می‌کند. همچنین خربزه کال باعث افزایش خلط می‌شود و برای سرمازدگی و درد سینه مضر است.
  • اگر می‌خواهید پوست خربزه را بجوشانید و از خواص آن استفاده کنید، ابتدا باید آن را به خوبی بشویید. سپس برای مدت سی دقیقه پوست خربزه را بجوشانید. این جوشانده را می‌توانید در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری نمایید.
تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
دلگرم
مجله زندگی
ارسال نظر