
برای پیشگیری از این مشکلات و هزینههای اضافی، باید قبض تلفن ثابت را پیش از پایان مهلت مقرر پرداخت کرد. در این مطلب، مهلت قانونی پرداخت قبض تلفن ثابت برای جلوگیری از جریمه شدن را توضیح داده و روشهای سریع و آسان پرداخت را معرفی خواهیم کرد.
صورتحساب کارکرد تلفن ثابت معمولا به صورت ماهانه صادر و در اواخر هر ماه (معمولا بین روزهای 25 تا 28) در دسترس مشترکین قرار میگیرد. برخلاف روال گذشته، شرکت مخابرات مهلت پرداخت مشخص و دقیقی را روی قبض تعیین نمیکند و این بخش از روی صورتحساب حذف شده است؛ بنابراین، تاریخ معینی برای پرداخت وجود ندارد.
به منظور پیشگیری از پیامدهای عدم پرداخت به موقع قبض تلفن، به تمامی مشترکین توصیه میشود که پس از دریافت و اطلاع از صورتحساب کارکرد خود، هرچه سریعتر نسبت به پرداخت قبض تلفن ثابت اقدام کنند.
در گذشته، تنها راه پرداخت بدهی تلفن ثابت، مراجعه حضوری به مخابرات بود. اما امروزه، به دلیل مشغلههای زندگی مدرن و اهمیت مدیریت زمان، امکان پرداخت غیرحضوری هم مهیا شده تا هر کسی بتواند متناسب با شرایط خود، نسبت به پرداخت قبض تلفن ثابت اقدام کند. در ادامه این مطلب، با برخی از سادهترین و سریعترین روشهای پرداخت قبض تلفن ثابت با موبایل آشنا خواهید شد.
یکی از روشهای سریع و آسان پرداخت قبض تلفن ثابت در هر مکان و زمان و بدون نیاز به اینترنت، استفاده از کد دستوری #2020* است. برای پرداخت قبض از این طریق باید به روش زیر عمل کنید:
1. ابتدا با گوشی همراه خود کد #2020* را شمارهگیری کنید.
2. شماره تلفن ثابت و سایر اطلاعات درخواستی را وارد کنید.
3. در نهایت، پس از مشاهده مبلغ قبض، گزینه تایید را بزنید و فرآیند پرداخت قبض را تکمیل کنید.
یکی از راههای مشاهده و پرداخت قبض تلفن ثابت به صورت آنلاین، مراجعه به سایت رسمی شرکت مخابرات ایران به آدرس www.tci.ir است. پس از ورود به سایت، از بخش سرویسها و محصولات، گزینه تلفن ثابت و سپس پرداخت قبض تلفن ثابت را انتخاب کنید. در صفحه مربوطه، با وارد کردن شماره موبایل خود وارد «مخابرات من» شده و به راحتی میتوانید قبض خود را استعلام و مبلغ آن را پرداخت کنید.
یکی دیگر از روشهای غیرحضوری پرداخت قبض تلفن ثابت که نیازی به اینترنت و گوشی و هوشمند ندارد، استفاده از سامانه گویای 2000 است. برای پرداخت قبض از این طریق کافی است:
1. با شماره 2000 تماس بگیرید و گزینه مربوط به خدمات غیرحضوری را انتخاب کنید.
2. شماره تلفن ثابت مورد نظر را به همراه کد شهرستان وارد کرده و تایید کنید.
3. قبض میاندوره یا پایاندوره را انتخاب کرده و سپس با وارد کردن شماره کارت و رمز پویای خود، مراحل پرداخت را تکمیل کنید.
یکی از روشهای محبوب و سریع برای پرداخت قبض تلفن ثابت، استفاده از اپلیکیشنهای پرداخت قبض است. اپلیکیشنهایی همچون تاپ این امکان را به شما میدهند که بدهی تلفن ثابت خود را به سرعت و بدون مراجعه به مخابرات یا دستگاههای خودپرداز پرداخت کنید. علاوهبراین، بسیاری از نرمافزارهای موبایل بانک هم خدمات پرداخت قبوض مختلف همچون قبض تلفن ثابت را ارائه میدهند و شما میتوانید از طریق آنها هم اقدام به تسویه بدهی خود بکنید.
روشهای مختلفی برای پرداخت قبض تلفن ثابت وجود دارد و انتخاب مناسبترین روش به ترجیحات و شرایط هر فرد بستگی دارد. در صورتی که به اینترنت و گوشی هوشمند دسترسی نداشته باشید، استفاده از کد دستوری *2020# و سامانه گویای 2000، روشهای کارآمدی برای پرداخت غیرحضوری قبض تلفن ثابت هستند.
اما در صورت دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند، روشهای آنلاین همچون مراجعه به سایت شرکت مخابرات و استفاده اپلیکیشنهای معتبر در حوزه پرداخت قبوض، پیشنهاد میشود. بنابراین، نمیتوان یک روش واحد را بهعنوان بهترین روش پرداخت قبض تلفن ثابت در نظر گرفت.
پرداخت به موقع قبض تلفن ثابت، اقدامی ضروری برای جلوگیری از پرداخت هزینههای اضافی و قطع شدن خط تلفن است. با توجه به اینکه پرداخت حضوری زمانبر بوده و زمینه را برای فراموشی و در نتیجه جریمه شدن فراهم میکند، توصیه میشود از روشهای پرداخت غیرحضوری استفاده کنید. سایت تاپ بستری را فراهم کرده تا شما بتوانید به سادگی و تنها با چند کلیک، بدهی تلفن ثابت خود را پرداخت کرده و از مشکلات ناشی از عدم پرداخت به موقع جلوگیری کنید. بنابراین، چنانچه قبض تلفن پرداخت نشدهای دارید، همین الان برای تسویه آن اقدام کنید.